CIRBIT APS
Business

CIRBIT er førende eksperter i salg, service og reparation af IT udstyr til infrastrukturen.

Vores opgaver spænder vidt fra de små til de store opgaver. Alt fra reparation af en mobiltelefon, til levering af IT udstyr og til on-site support, samt til projektstyring af IT faciliteter.

Vi ønsker at hjælpe virksomheder med at spare penge og tid på IT udstyr og servicer.

Lad CIRBIT være din støtte til en mere effektiv og bæredygtig IT-infrastruktur.

Vores IT løsninger og services

SALG OG ESHOP

Vi tilbyder en bred vifte af professionelle IT produkter, samt tilbehør inden for de bedste mærker - Apple, Dell, Lenovo, Logitech, Jabra og mm.

SERVICE OG GARANTI

Vi er med til at minimere uplanlagte vedligeholdelser, samt reducere driftudgifter, så virksomheden kan realisere mål for omkostningseffekti- vitet. Samtidig er vi med til at forbedre serviceniveauet og slutbrugertilfreds- heden. Vi er altid på som Single Point of Contact.

Hos CIRBIT er vi eksperter i reparationer af mobile enheder: computere, tablets og smartphones.
Vi tilbyder kun orginale reservedele, og bestræber os meget på, at jeres IT er fuld funktionelt.

Har du overvejet at leje dit IT udstyr og få kontrol over likviditet? Lad Cirbit hjælpe med at få den mest bæredygtig IT økonomi via. leasing og få kontrol over likviditeten.

ON-SITE / PREMIUM SUPPORT

Hos os er servicen altid i første række, derfor skræddersyer vi netop den serivce, som du har brug for. Vi er altid med telefonisk support, men vi kommer gerne ud on-site.

FACILITETS- OG PROJEKTSTYRING

Vores ydelser omfatter også projektledelse og -styring ved flytning, opsætning af møbler og inventar, samt IT udstyr efter ønske. Vi hjælper med optimering af nye og eksisterende arbejdspladser eller ved rådgivning om indretning af lejemål.

Branchespecifikke IT-løsninger

Hos Cirbit tilbyder vi også IT Løsninger og services til specifikke brancher. Bliv klogere på de løsninger, som er særligt egnede til at skabe værdi for eksempelvis uddannelsessektoren og forsikringsbranchen

Vores partnere

Det siger vores erhvervskunder

Morten Bøtkjær Manager, Head of Systems & Facility IT

Cirbit har gennem længere tid hjulpet os med mange forskellige opgaver, b.la. reparationer af Apple udstyr, både for virksomheden og til medarbejderne privat, opsætning af arbejdspladser, fejlfinding af IT udstyr og ad hoc IT support, for bare at nævne nogle få. Drengene fra Cirbit arbejder meget selvstændigt ...

Cirbit har gennem længere tid hjulpet os med mange forskellige opgaver, b.la. reparationer af Apple udstyr, både for virksomheden og til medarbejderne privat, opsætning af arbejdspladser, fejlfinding af IT udstyr og ad hoc IT support, for bare at nævne nogle få. Drengene fra Cirbit arbejder meget selvstændigt og har bevist at de kan håndtere alle opgaverne, som de bliver stillet. Derudover kommer de ofte med konstruktive løsninger og gode idéer til løsningen af et problem. Ingen opgave har været for lille og ingen har været for stor. De er yderst hjælpsomme og altid ansvarsfulde, hvilket har stor betydning for os da vi altid arbejder ”face to face” med den interne kunde. Derfor er de meget vellidte blandt alle slags kollegaer i vores internationale virksomhed. Jeg giver Cirbit mine varmeste anbefalinger og jeg er overbevist om at de vil gøre en super indsats uanset hvilken opgave som de måtte få.

Jesper Juul Jensen Station Manager

Det bekræftes hermed at Cirbit assisteret undertegnet og stationens medarbejdere med reparation af iPhone og andre produkter, samt salg af tilbehør. Cirbit Aps har ydet professionel og effektiv service, og har stationens fulde anbefaling fremadrettet. Ønskes der flere informat...

Det bekræftes hermed at Cirbit assisteret undertegnet og stationens medarbejdere med reparation af iPhone og andre produkter, samt salg af tilbehør. Cirbit Aps har ydet professionel og effektiv service, og har stationens fulde anbefaling fremadrettet. Ønskes der flere informat...

Send os gerne en besked

Tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak om præcis det, du har på hjertet.

Hos os får du kvalitetsbevidst service, support og reparation af dine mobile enheder, ligesom vi også hjælper virksomheder med at tage styring af deres mobile infrastruktur.

Man-Fre: 10.00-18.00
Lør: 10.00-15.00
Søn: Lukket
60 52 88 26
Ramsherred 29B, 6200 Aabenraa
Mageløs 10, 5000 Odense

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking.

1 of 1