CIRBIT APS

Business

Benytter din virksomhed sig af IT og mobile enheder i hverdagen? Lad Cirbit være din støtte til virksomhedens mobile infrastruktur – både når det gælder salg og service heraf, ligesom vi også kan være med til at optimere dine medarbejderes arbejdsgang ved at tilbyde bedre omgivelser – nemt og bekvemt for både dig, dine medarbejdere og virksomheden.

Hvad kan vi tilbyde?

Hos Cirbit yder vi rådgivning, implementering og drift af IT og mobile løsninger. Vi har døgn-support, så du og virksomheden hele tiden kan få hjælp til udfordringer, udvikling og ikke mindst til at få tilpasset løsninger, der maksimerer udbyttet og brugen af virksomhedens IT og mobile enheder. Du får alt service og support samlet under ét telefonnummer, og vi sørger for altid at se muligheder og udvikling i din virksomheds IT og mobile infrastruktur, så virksomheden er bedst muligt optimeret – helt uden at du behøver at bekymre dig!


Kompetencer

    Hos Cirbit kan vi alt lige fra rådgivning, implementering samt drift af mobile løsninger og IT support on-site. Derudover tager vi os også af salg, service og reparationer, ligesom vi har udviklet en eShop, hvor vi sælger de nyeste enheder på markedet, tilbehør og andet udstyr, som virksomheden kan få brug for.
  • Salg
  • Single Point of Contact (SPOC)
  • Reparationer
  • On-site service
  • Daas
Salg

Skal din virksomhed bruge nye enheder; smartphones, tablets eller computere? Så lad os hjælpe jer videre med det helt rette udstyr. På vores eShop kan du læse meget mere om vores produkter, og ellers er du mere end velkommen til at kontakte os direkte for en snak om din virksomheds muligheder.

Vi har mange års erfaring med Mac, iPhones og tilbehør hertil, ligesom at vi også er Lenovo partnere og ikke mindst er Samsung også blevet en del af vores sortiment. På den måde har vi kendskab til og kan dække en bred vifte af behov og ønsker, så du er sikret den bedste løsning for din virksomhed. Kontakt os endelig på telefon (+45) 60 52 88 26, hvis du er blevet nysgerrig efter at høre nærmere.

Single Point of Contact (SPOC)

Cirbit er din servicepartner lige ved hånden. Vi har alt salg, service, reparation og garantihåndtering, administration og låneenheder samlet ét sted. Du skal derfor også kun gemme ét telefonnummer, og så sørger vi for at agere 1. line support for dine medarbejdere i anvendelsen af deres enheder: hvad enten det drejer sig om optimering af deres arbejdsstation, tilgang til enheden, adgangskoder, opsætning mm.

Alt administration varetager Cirbitinhouse, og vi håndterer derfor også selv fejlmelding, logistik, skadesbehandlig og fejlafhjælpning, som lever op til de aftalte SLA’er (Service-Level agreement). På den måde er du og dine medarbejdere altid sikret en direkte adgang til hurtig og effektiv support ved hånden. Vi er kun et telefonopkald væk – og I er i de tryggeste hænder hos os!

Reparationer

Har din virksomhed brug for en partner, der til enhver tid kan komme forbi for at reparere og skifte reservedele på virksomhedens mobile enheder? Så er du landet det helt rette sted. Hos Cirbit er vi eksperter i reparationer af mobile enheder: computere, tablets og smartphones.

Vil du gerne sikre virksomheden for unødvendig tid, når en enhed går i stykker? Så tag endelig fat i os. Vi er fleksible og yder hurtig service og support, så I ikke kommer bagud i jeres arbejde! Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om muligheden for at få os som supporter på telefon (+45) 60 52 88 26.

On-site service

Hvad enten du har brug for hjælp til netværksproblemer, hjælp til opsætning af en ny serverplatform, klargøring af en ny arbejdsplads eller noget helt fjerde, står vi klar til at løse opgaven. Der findes flere metoder til at løse opgaven på.

Her er det vigtigt, at vi får drøftet nøjagtigt, hvad opgavens karakter er, så vi kan beslutte, hvorvidt en fjernsupport er god nok, eller om vi skal komme forbi din virksomhed. Uanset er vi fleksible og hurtige, og vi vil sørge for, at din virksomheds IT – og ikke mindst dine medarbejdere – vil blive 100% tilfredse med vores arbejde. Ring til os på (+45) 60 52 88 26 så finder vi en løsning på din virksomheds udfordring!

Daas

Hos Cirbit ved vi hvor vigtigt det er at skabe de bedste og mest trygge rammer for virksomhedens medarbejdere. For ved at skabe de bedste rammer, skaber vi nemlig også effektivitet og produktivitet samt sparer tid og besvær i virksomheden. Derfor tilbyder vi en samlet løsning, hvor din virksomhed får IT effektivitet og 1.

line support hos os. Vi er kun ét telefonopkald væk og administrere alt service og support inhouse. Vi sørger for at skabe de bedste rammer for medarbejderne med de bedste redskaber, der kan dække den enkeltes behov og ønsker.


  • Morten Bøtkjær
  • Jesper Juul Jensen

Kundeanmeldelser

Morten Bøtkjær

Manager, Head of Systems & Facility IT, Danske Commodities

Cirbit har gennem længere tid hjulpet os med mange forskellige opgaver, b.la. reparationer af Apple udstyr, både for virksomheden og til medarbejderne privat, opsætning af arbejdspladser, fejlfinding af IT udstyr og ad hoc IT support, for bare at nævne nogle få. Drengene fra Cirbit arbejder meget selvstændigt og har bevist at de kan håndtere alle opgaverne, som de bliver stillet. Derudover kommer de ofte med konstruktive løsninger og gode idéer til løsningen af et problem. Ingen opgave har været for lille og ingen har været for stor. De er yderst hjælpsomme og altid ansvarsfulde, hvilket har stor betydning for os da vi altid arbejder ”face to face” med den interne kunde. Derfor er de meget vellidte blandt alle slags kollegaer i vores internationale virksomhed. Jeg giver Cirbit mine varmeste anbefalinger og jeg er overbevist om at de vil gøre en super indsats uanset hvilken opgave som de måtte få.

Jesper Juul Jensen

Station Manager, AVIS Til rette vedkommende

Det bekræftes hermed at Cirbit assisteret undertegnet og stationens medarbejdere med reparation af iPhone og andre produkter, samt salg af tilbehør. Cirbit Aps har ydet professionel og effektiv service, og har stationens fulde anbefaling fremadrettet. Ønskes der flere informationer vedrørende Cirbit Aps og deres service, er De velkommen til at kontakte undertegnede.

Vores partnere

Herunder ser du Cirbits samarbejdspartnere. Valget af disse samarbejdspartnere bunder i en solid sparing, kompetenceudvikling og udveksling hinanden imellem. Vi mener nemlig, at med de helt rette samarbejdspartnere i ryggen, kan vi yde din virksomhed den bedste service og support

Hos os får du kvalitetsbevidst service, support og reparation af dine mobile enheder, ligesom vi også hjælper virksomheder med at tage styring af deres mobile infrastruktur.

60 52 88 26

Man - Fre 10.00 - 18.00

Lør 10.00 -15.00

Søn Lukket

Ramsherred 29B, 6200 Aabenraa

Mageløs 10, 5000 Odense


It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking.