eShop

Salg og eShop

Når du køber dit It-udstyr hos, får du adgang til et af Danmarks største produktudbud til en fordelagtig pris.

Derudover tilbyder vi en genanvendelsesproces på dit købte it-udstyr, som er med til at sikre dig og din virksomhed en bæredygtig it-infrastruktur og økonomi, hvor du tilmed vil bidrage til et bedre miljø.

Besøg eShoppen

Brug for professionel rådgivning
til at købe det it-udstyr, som passer netop til dig og din virksomhed?

Hos Cirbit tilbyder vi en professionel og uvildig rådgivning om indkøb, installation og optimering af dine IT-systemer, uanset dit størrelsesbehov. Hvad enten du har en enkeltmandsvirksomhed, som blot skal bruge en enkelt arbejdsstation, eller du har større virksomhed, som skal bruge en mere avanceret og komplet kontoropsætning med flere arbejdsstationer, finder vi i fællesskab det it-udstyr som passer bedst til dig og din virksomheds behov.

Vores rådgivning er baseret på mere end 15 års erfaring inden for
IT-branchen. Med denne erfaring i ryggen har vi en utrolig bred viden om IT og en strategisk og forretningsmæssig forståelse, som gør os i stand til at optimere dine IT-systemer, effektivisere dine arbejdsprocesser, mindske risikoen for kritiske nedbrud og dermed skabe en optimal gevinst for dig og din virksomhed.

Hvis en skræddersyet løsning ikke ønskes, kan de fleste af vores
produkter selvfølgelig også bestilles af enhver kunde på Cirbits eShop:

Buy Back af It-udstyr

Dit brugte it-udstyr har værdi. Er det funktionsdygtigt, vil vi gerne give penge for det!

Langt størstedelen af brugt it-udstyr kan i en større eller mindre grad genbruges. Lad os købe det, så produkters levetid forlænges og miljøet belastes mindre. Med Cirbit Buy Back får du altid en god pris, da priserne løbende bliver justeret i forhold til markedet.

3 gode grunde til at bruge Cirbit Buy Back

Datasikkerhed

Når du sælger dit brugte it-udstyr til os, registreres produktet på IMEI-nummer eller serienummer, og al datasletning er certificeret, der sikrer at datasletning er i overensstemmelse med gældende standarder.

Miljø

Med Cirbit Buy Back hjælper du med at passe på miljøet. Vi gensælger dit brugte It-udstyr, så levetiden bliver længere. Hvis it-udstyret ikke kan gensælges skilles det ad, hvor råmaterialerne herefter vil genbruges.

God pris

I stedet for dit It-udstyr skrottes, giver vi en god pris, som hurtigt og nemt kan bruges på dit nye udstyr.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os, og få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov. Med udgangspunkt i en grundig analyse af din virksomhed, dit brancheområde og dine fremtidige strategier kan vi sammensætte en optimal IT-løsning, der understøtter dit daglige arbejde og stemmer overens med dine krav til omkostninger, sikkerhed og kvalitet.